Különbség Akne & Pattanás, hazai Jogorvoslati lehet Megszabadulni Tőlük

Különbség Akne & Pattanás, hazai Jogorvoslati lehet Megszabadulni Tőlük
Akne, pattanások, így gyakran használják szinonimaként, mint a szavak, de az igazság az, hogy nem ugyanaz a dolog.

Szóval, itt az ideje, hogy foglalkozzunk valami, ami már zavaró az emberek évtizedek óta; mi a különbség a között, akne, pattanás? Hogy tudom a választ először is meg kell érteni, alapvetően, mi az akne, mi a pattanások?

Mi az akne?

Mi az akne?A faggyú, a bőr sejtek hajhagymákat csapat együtt alkotnak egy dugót, amikor plug lesz fertőzött baktériumokkal, a keletkező duzzanat az úgynevezett Akne. Úgy tűnik, az arc, nyak, váll, mellkas, majd vissza. Ennek két fajtája van, nevezetesen, acne vulgaris, gyermekeknél a pubertás alatt, akne, rosacea, ami alapvetően felnőtt akne. Az utóbbi több krónikus. Akne lehet eredménye a genetikai tényezők.

Mi is az a pattanás?
Egy-egy pattanás az, ami akkor keletkezik, amikor a bőr pórusait, szenvedni elzáródás miatt elhalt sejtek hátráltatja a faggyú. Egy esetben súlyos akne szinte mindig vezetnek a pattanások kialakulását. A pattanások általában nem okozott, mivel a genetikai tényezők.

Mi az Oka a Pattanások, az Akne?
Mint fentebb láttuk, megérted, hogy a pórusok elzáródása az egyik fő oka, akne, pattanások. Ez az elzáródás okozza, hogy az olajok termelődő faggyúmirigyek a halott bőr. Ezért elengedhetetlen tartjuk az arcunkat olaj-ingyenes megszabaduljon a szennyeződések.

8 Tipp A Megelőzés, az Akne, Mitesszer

Különbség Akne & Pattanás, hazai Jogorvoslati lehet Megszabadulni TőlükTartsd az arcod, patyolat tiszta, amennyire csak lehetséges. Mosás arcod, legalább napi kétszer kiküszöböli a felesleges olaj, sár, valamint az elhalt sejteket. Használja Olay arc tisztító, hogy segítsen megőrizni a bőr nedves, tiszta.
Szembe nem csak a tested része kell, hogy tiszta, hogy megakadályozza egy kitörési; a haja is. Tartsa a haj olaj ingyen, amennyit csak lehet, de sohasem alszik, olaj a zárak; akkor érintse meg az arcod, akkor tudod, mi történik majd. Is, próbálja ki a tiszta sampont, amely segít irányítani az olajosság a haj. Pantene Pro V a Természet Fusion sampon tiszta sampon talán segít kontrollálni az olajosság a hajad.
Ne nyúlj az arcát, a kezét, gyakran azért, mert a kezét gyűjteni rengeteg baktérium a nap folyamán.
Kerülje a szemét kaja, csoki, amennyit csak lehet. Egyél sok gabonák, zöldségek, gyümölcsök helyett.
A rendszeres testmozgást, a bőr egészséges is.

Ne légy a napon túl sokáig, mert az UV sugarak káros a bőrre.
Kerülje a smink, amilyen gyakran csak lehet. Ha nem tudsz győződjön meg róla, hogy mossa ki, mielőtt üti a zsák.
Azt is megszabadulni a pattanások segítségével cékla arcát csomagok!
A fenti életmódbeli változások biztosítja, hogy nem kell, hogy menjen át egy pattanás megijeszteni, mielőtt bármilyen esemény. Az is elengedhetetlen, hogy a megfelelő táplálkozás, kövesse az egészséges diéta, hogy megakadályozza a pattanások, az akne.

Élelmiszer-ipari termékek, mint a gyümölcsök, zöldségek biztosítja, hogy a bőr jól táplált, nincs véletlen a pattanások. Továbbá, a nagyanyám mindig azt mondják, hogy több vizet inni, mivel ez segít kiüríteni a méreganyagokat, ad egy tiszta, ragyogó bőr! Így biztosítják, hogy ön vizet iszik, amennyire csak lehetséges.

Most, hogy megtanultad, hogyan kell megállítani a bőrt tört ki, azt is megtanulják, hogyan lehet megszabadulni a pattanások, ha bármelyik alábbi ábrán látható módon. Az összes itt említett módszerek az alábbiakban a természetes, mind a legtöbb felhasznált összetevők megtalálható minden háztartásban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *